Скандал след скандал се вихри в новото семейство на Василена и Никифор

Скандал след скандал се вихри в новото семейство на Василена и Никифор от „Женени от пръв поглед“. Двойката очевидно не си допадна още от самото начало и сега кавгите са ежедневие. Откакто са заедно Василена и Никифор не спират да си разменят словесни обиди. И тази вечер в поредния епизод на предаването новото семейство си размени доста тежки думи.
Василена и Никифор са прекарали първата си вечер заедно като семейство, опитвайки се да се опознаят, но разговорът не е протекъл приятелски. Двамата са спали разделени, а решението за това в взела Василена. „Аз спах там, той спа тук“, сподели тя, посочвайки дивана, където се е приютил Никифор. „Това решение го взех аз, защото не се чувствам комфортно“, разясни Василена ситуацията.
„Почнахме да си говорим и тя откачи. Тя не очаквала такъв човек като мен. Търси човек, който е с пари, с коли, с татуировки. Да бъде доминантен, да бъде властен. Това търси. За мен това е жена в шести клас, голямото междучасие“, оплака се Никифор от новата си съпруга. Той сподели също, че им трябва време да се опознаят, но е готов да прави компромиси, за да се получат нещата между тях. Но не отрича, че двамата са „много различни“.
„Това, което тя търси, е много повърхностно“, сподели мнението си Никифор за исканията на своята жена. Чувайки думите на „новия си любим“, Василена реши да вдигне поредния скандал. “ И не търся мъже с пари, защото аз имам пари. И не търся мъже с татуировки, защото всичките ми мъже са били без. Аз ти казах каква ми е била последната връзка. Не искам да изкарваш нещата такива, каквито не са, защото аз съм една борбена майка“, опита се да се защити Василена.

Обиди

„Ти знаеш ли колко си повърхностен като човек? На 42 си и дори не си чул какво ти казах“, крещеше Василена. „Аз на кастинга отидох да си търся съпруг, а не татуировкаджия с S-класи. Чуй ме… Умственият ти багаж не е на мойто ниво. Ти не си ми важен. Просто не те харесвам. Аз не те харесах. Като те видях си казах, че това не е моят човек. Край! Аз не съм жена под наем! Аз съм супер свит човек и ме изкарваш такава, каквато не съм!“, продължаваше на крещи Василена.
„Мисля, че аз съм тази, която има детенце, а ти си този, който нищо не е направил в живота си. И дори не си успял някоя жена да вържеш…“, опита се още повече да се изтъкне Василена.
След което кавгата прерасна в спор за парите от сватбата. „Ти си един клошар! Аз не мога да повярвам, че си на 42 и нищо не си постигнал, защото не си амбициозен и си демотивиран ерген…“, крещеше тя.
Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1