В днешната пресконференция пред медиите,президентът на Руската федерация направи едно много интересно изявление по случай посещението на неговия подчинен и премиер Димитрий Медведев в република България на 4-ти март.
„По думите на министър председателя г-н Медведев и г-н Борисов, разбирам, че срещата е була много ползотворна. Надявам се това да е база за нови отношения между нашите две нации. Разбрахме,че ще има олесняване на пътуването на Руски граждани, които искат да прекарват почивните си дни в тази близка до нас държава!
Мисля,че ние от наша страна можем да отговорим със следния начин на отблагодаряване:Всек знае, че ние имаме един от най-големите запаси на петрол в света, отделно от тов фирма Лукоил купува основно от Роснефт. Ние можем да предложим цен много под тази,която предлагаме в момента, но при условие, ч България снеме санкциите наложени от нея в следствие на натиска от Брюксел. По този начин България и българите ще имат едни от най-евтините горива в европа редом с тези на Русия!Мисля,че това би било от голяма полза на икономиката но най-вече на обикновения гражданин“ Посочи Путин.
Отделно заяви,че това не би било толкова трудно, просто се иска воля, така топката идва в бългрските власти.Какво ще бъде решението, само те знаят.
bulbgblog.blogspot.com
Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1