Защо 28-годишната Рая ходи само с евреи и иска да се омъжи за израелец разказва предаването на Мартин Карбовски „Отечествен фронт“

Българските мъже не стават за чеп за зеле – крайно и грубичко твърдение, което Мартин Карбовски ще се опита да разбере и обори тази събота, 9 март, в предаването си „Отечествен фронт“ по Нова телевизия (NovaTV.bg).

Авторката на тази крайна позиция е 28-годишната хасковлийка Рая, която е решила да бъде само с евреи. Тя не иска българи в леглото си, защото според нея те не стават за нищо.
„Аз съм обиден от това, вие само гледайте! И още по-обидно – след като не спи отдавна с българи, Рая е решила да спи само и единствено с евреи. Направо скандално!“, възмущава се водещият.
Всъщност Рая не превъзнася креватните умения на чужденците, а ги цени като партньори, „дори само за компания“. Според нея те имат по-богата обща култура, говорят на повече теми, могат да й дадат това, което иска…
Българските мъже не са конкурентоспособни на световния пазар на мъжете, е присъдата на Рая, която вече е основала група във „Фейсбук“, красноречиво озаглавена „Не искам български мъж!“.
Как само на 28 българката вече напълно се е разочаровала от сънародниците си?
„Изгубиха ми голяма част от времето със себе си! Единият е женен, но няма проблем да излиза с теб. На друг единствената му идея е да излиза с някаква по-представителна мадама, която без никакъв проблем ще замени с друга. Те се държат с жените си все едно са последните мъже на света, а това не е точно така“, обяснява тя.

Според Рая българските мъже съвсем целенасочено сами избират да са „смотаняци“, а жените у нас се примиряват с това отношение – с изневерите, с това да бъдат подценявани или да бъдат зарязвани от мъжа и след деветгодишна връзка дори.
Мечтата на Рая е Израел. За нея Израел е женският Тайланд,
защото там жената има голям избор сред „многото и привлекателни мъже“. Ако мъжете развиват секстуризъм, жените развиват туризъм за женене, оправдава се младата жена, на която последните няколко гаджета са до един евреи, с които се запознала по интернет.
Тя е решена да се омъжи за евреин. Не я спират дори предупрежденията от сестри на нейни гаджета, които й обясняват, че тя е „гои“ (нееврейка) и че това е донякъде обидна дума, която означава, че няма шанс като християнка да се задоми с евреин.
Рая обаче продължава да упорства. В момента тя е в Тел Авив и е щастлива. Иска да живее на топло и мъжът й да се отнася с нея както трябва. Дори е научила иврит.
„Рая е момиче с големи гърди. Тези гърди са реколта 1982 г. и тя вече ревниво ги пази само за евреи“, додава в типичния си стил и Карбовски, който търси причините за това обсебване.
„С моя екип търсим причината това да се случи на Рая и респективно защо евреите са извадили тоя късмет. Стигнахме до извода, че причината е в годината на раждането. Реално Рая е получила първите си спомени и е станала жена през 90-те години, в най-яростните мутренски времена.
После е имала шанса да види как живеят другите жени в други страни и как техните мъже са различни. Разликата не е в полза на българските мъже. Може да сме велики любовници, обаче сме смотаняци. Това се опитва да ви каже хасковлийката“, разсъждава журналистът.
Няма вече идея за нация в нашите момичета, докато всеки друг велик народ си пази семето и млякото за свои деца, това исках да ви кажа с този филм, заключава Мартин Карбовски, според когото „по-лоша новина за българските политици и патриоти няма да чуете по телевизията“.

1 коментар:

  1. Мисля си за това отдавна. Много често се спирам, оглеждам или сядам на пейка на оживено място и гледам хората, които минават край мен. От 4 години го правя и един красив български мъж не съм видял на улицата. ЕДИН! Всчики с бръснати глави като мутри, със шкембета, ниски и набити, бездуховни, груби лица. Само сред младите тук-таме се виждат по-красиви одухотворени лица.
    Не знам на какво се дължи. От друга страна виждам толкова красиви деца, не е като да се раждат грозни българите. Но после нещо се случва с тях...

    ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1