Никифор и Василена от „Женени от пръв поглед“ чакат съдебното си решение за развод. В момента вървят първите епизоди от предаването по телевизията, макар че снимките на шоуто са към своя край.
Тази неделя Никифор посетил с новата си приятелка скалния параклис Света Петка в Трън, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“. 42-годишният мъж, който се опита да намери любовта в предаването „Женени от пръв поглед“, нямал търпение да получи бракоразводното си свидетелство, тъй като изобщо не е консумирал брака си с Василена. Тя пък категорично отказала да го запознае с дъщеря си, тъй като не планирала да свързва живота си с него.
Капризната блондинка с куп подобрения по себе си не хареса Никифор още при първата им среща в ритуалната зала. Претенциозната булка бе разочарована от вида и социалния статус на избранника й, а при виковете „горчиво“ му позволи да я целуне само по бузата. Емоциите между двамата взеха превес още в самото начало и това успя да вдигне рейтинга на предаването. А и по договор никой от участниците нямал право да се откаже от сключването на брак, защото иначе дължал тлъсти неустойки на продукцията.
Никифор изобщо не отговарял на високите изисквания на Василена. А отношението на самотната майка към него отприщи вълна от гневни коментари в интернет. Според зрителите на Нова тв, психолозите на предаването са „за бой“, тъй като са събрали абсолютно несъвместими участници.
Василена си търсела заможен и добре поддържан мъж с престижна професия, а й избрали стар ерген, който не отговарял на нито едно от изискванията й. Родителите й, които я подсигурили с апартамент, я заплашили, че ще си вземат жилището, ако остане с Никифор.
Василена и Никифор не спират да се карат. И дори когато се опитат да подобрят отношенията си, не им се получава. Двамата почти нямат общи теми за разговор и по всичко личи, че не са един за друг. Затова и са решили да сложат край на брака помежду им.
razkritia.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1