„Във всяка нормална държава, когато правителството работи за народа, е напълно прието да взема някой лев и за себе си“
това е казала злополучната евроминистърка на среща с актива на ГЕРБ в дряново.
 Коментарът и бил по – повод на това, че на цяла България вече и писна шайката, към която тя се числи, да краде милиарди от нашите пари, а народа да се чуди с какво да храни децата си и пенсионерите да умират от глад и студ.

На последващ въпрос от смел член на актива на ГЕРБ дали все пак не е малко нагло да се краде от народната пара тя отговорила следното:
„Работим, градим България, строим мостове, магистрали, естакади, вдигаме доходите на хората, много ясно, че ще си вземаме нещичко и за нас, то не става даром и за Бог да прости“
Кирил Атанасов, Фейсбук

1 коментар:

  1. Вие сте срам и позор за държавата ни! Тези подобия на хора ни представят в Европа. Глупаци,които не могат да се изразяват правилно. Единстеното в което ги бива е да разрешават строежи от които да могат да присвоят някой лев от народа. За това и сме в това отчайващо положение ,зареди нещастниците които сами си избрахме. Кради,но остави и за народа,ма те алчни ,алчни всичко за тях се взимат. Всички ще окапете ,един по един. Започнаха да ви изкарват кирливите ризи на показ. Жтвращам се от проклети вечно гладни и алчни хора кято вас!!!

    ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1