Този хотел и развлекателен комплекс близо до Слънчев Бряг, формално е собственост на Дончо Петков - син на сестрата на бившата евроминистърка и настояща кандидатка за евродепутат Лиляна Павлова.
Момчето е на 19 години и вече е мажоритарен собственик и главен президент на фирмата, която го притежава. Хотелът се казва "Оазис ВИП клуб".
Очевидно е изграден в разрез с всякакви законови норми, защото строителството върху самата плажна ивица е забранено, при това не само от закона, а и от Конституцията.
Т.е. дори управляващата партия не може да си гласува някое законче, което да позволи на нейните хора да бетонират пясъчната ивица.
Правова държава, този очевиден кич може веднага да бъде премахнат - без обжалвания, съдебни спорове и пр. При нас обаче думата "правова" е заменена от думата "мутренска".
И законно е каквото каже Бойко Борисов и приближените му министри. Павлова едва ли има нещо общо в случая.
Ясно е чий е хотелът, и кой има парите и властта да направи подобно нещо.
Припомняме и че въпреки че обиколи целия Слънчев бряг да гони нарушители, вицепремиерът Валери Симеонов преди две години никога не е минавал през "Оазис ВИП".
Сега очакваме Лиляна Павлова да сподели пред хората има ли племеникът и хотел буквално на брега на морето и особено да обясни на широката общественост, как така едно дете на 19 години става собственик на такъв обект, да не би пък да му е наследство от леля му?!
Източник: https://xaknewsday.blogspot.com/2019/04/19.html

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1