Димитър Николов ще бъде следващият премиер, а Емил Радев главен прокурор, заявиха независими източници от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. 
 
Комбинацията с Емил Радев се ползва с подкрепата на Румен Радев. ТИМ имат свои корпоративни и ВКР подводници в екипа на президент. 
 
Владислав Горанов няма да бъде премиер след Бойко Борисов, прекалено е обвързан с Делян Пеевски, а Томислав Дончев няма подкрепа в ГЕРБ.
Димитър Николов ще стане премиер, когато Борисов влезе в президентството, потвърди източник от най-близкото обкръжение на лидера на ГЕРБ.
Димитър Николов печели кметските избори в Бургас с рекорден резултат, заместник-председател е на ГЕРБ и това му дава предимство пред Томислав Дончев.
“Руското лоби” в ГЕРБ, представяно от Красимир Велчев, го подкрепя. Кметът на Бургас превърна града в “руска търговска столица”, въпреки че генералното консулство е във Варна.
“Наблюдавайте как подкрепяната от него Ивелина Василева ще стане евродепутат от девета позиция, въпреки че ГЕРБ има шест евромандати”, коментира източник от обкръжението на кмета.
Мария Габриел става еврокомисар, седмата Лиляна Павлова отива в Европейската инвестиционна банка, осмият Емил Радев е готвен за прокурор от президентското и премиерско лоби на ТИМ, така деветата Ивелина Василева влиза в Европарламента.
Бойко Борисов ще заложи на кметска номинация за премиерската позиция – Димитър Николов е фаворит за следващия премиер на ГЕРБ.
Обаче не е сигурно, че ще бъде и председател на партията – Борисов планира да раздели двете позиции на всички нива – от кметове до премиер.
Йорданка Фандъкова вероятно няма да бъде номинирана за нов кметски мандат в София и Бойко Борисов ще я направи председател на ГЕРБ.
Орлин Алексиев-Кмета вече работел по схемата – Слави Трифонов кмет на столицата с подкрепата на ГЕРБ, а неговото Движение става коалиционен партньор на ГЕРБ.

bgsniper.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1