38-годишна дупничанка постави истински рекорд, след като по прости изчисления се оказа, че близо 10 години от живота си е прекарала в бременност. Зоя е от ромски произход и през последните няколко дни се радва на поредното си дете – момченце. За скромните си 38 години, тя е била над 20 години в майчинство, предаде "Мотнитор". 
 
"Зоя е натрупала бая стаж покрай тези деца. Чухме, че част от тях е изоставила и има два брака. Мисля, че 8 от отрочетата й са от първия брак, те са оставени за осиновяване, защото мъжът й я шамаросвал постоянно", твърдят акушерки от общинската болница, които са запознати с живота на жената.
 
Сега тя се радва на малко момченце, което е категорична, че няма да изостави. От вторият си брак Зоя има общо 5 деца и тях ги отглежда с голяма любов и желание. Твърди, че причината да изостави първите си 8 била мъжът й. "То без подкрепа и любов как да гледа деца. Да не говорим, че след всеки един скандал и сдобряване Зоя отново е зачевала и така през годините", твърдят дупничани запознати с живота на ромката.
 
След последното си раждане обаче, Зоя категорично заявила пред гинеколозите, че не желае повече деца. Щяла веднага, след като се възстанови да предприеме поставянето на спирала.
 
 "Имаме бая ромки, които имат по 7-8 деца, но тази държи рекорда. Като пресметне човек и на кои години е. Първото й раждане е било на 20 години и след всяко раждане тя отново е зачевала. Казва даже, че вече имала внуче от едно от изоставените си момичета", обясняват още медиците.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1