Колко далеч напред отиде Африка или Южна Америка?
Защото там също е капитализъм, не е само САЩ, дето доят целия свят.
Ние се сравняваме със САЩ, ама трябва да се сравняваме с някой дето ни е от чергата.
Социалистическите заводи произвеждаха като цяло добра продукция, но по-некачествена от западната. НО НА КОЛКО ГОДИНИ БЯХА ТИЯ ЗАВОДИ. На запад индустриалната култура се изгражда 400 години. Тук – 30 години.
Виждали ли сте НЕМСКА парна машина за кораб от 19 век. С луфтове, мерени в сантиметри! Огромни загуби, пълен боклук по днешните стандарти. Но минава време и стават по-качествени.
Влизал съм в соц-завод. В много от тях дори имаше ЗАПАДНА техника. Не е отхвърлено доброто от запада, копирано е, купувано е, за да имаме добро производство.
А при приватизацията, турски бизнесмени изкупиха шивашките фабрики за по 1 лев, и изнесоха машините в Турция. Сега там работят с наша техника. Калпава социалистическа.
Гарантирам ви, че ако на 10 ноември някой ни беше казал, че ще станем като Ангола или Аржентина, НИКОЙ НЯМАШЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ СОЦИАЛИЗМА.
Излъгаха простия народ, че ще станем като Германия и Франция. И идиотите повярваха.
НИКОЙ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА ОЩЕ НЕ Е СТАНАЛ ГЕРМАНИЯ. НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СА ДОРИ ОТЛИЧНИЦИТЕ.
И никога няма да станат, защото населението им ще изчезне до 30-40 години. Източна Европа е просто изяждана от западна. Няма да останат нашите народи, всички ще идат в Германия и ще бъдат претопени. Какъвто е и разумният план на самата Германия, между другото.
Повтарям пак – ако ни бяха показали не лъжовната витрина на Германия, а обективната реалност на Африка, щяхме да оценим социализма!

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1