Президентът на Русия неочаквано за всички спря автомобила и реши да пообщува с народа. Путин изненада гражданите на Екатеринбург. Неговият кортеж внезапно спря, а президентът на Русия излезе от автомобила при народа. Реакцията на хората е заснета в няколко видеа. Народът се взриви от възторг.
Не избрахме подходящото място! — огорчени са едни.
Охрана, погледнете, отивам там! — казват други.
Най-емоционално реагират няколко момичета, които случайно попадат точно там, където спира Путин.
Той просто е безупречен! — вика едното момиче.
Аз го докоснах! — прекъсва я другото.
Стояхме три часа. И той излезе! — казва третото.
А ето каква пишат гражданите в социалните мрежи.
Бяхме отишли да гледаме «Стенография», а видяхме Путин. Журналистите се сбиха за едно дете, до което се докосна Путин, — разказва Татяна Мосунова. — Екзалтираните студентки плачеха. Между другото, те и до момента са в сълзи. Един човек от щастие си изпусна бургера. Хората се тресяха от емоции. Путин излезе при хората.
— Това е за тези, които мислят, че общуването с народа за Путин е някакъв театър, че около него не може да се попадне. Може. Минах пътя, когато пристигна Путин, — споделя Иван Колотовкин. — Разрешаваха да преминават на всички желаещи. Когато Путин се приближи, кортежът спря. Снимките не ми се получиха, но момичетата от тълпата направиха видео.
Не беше театър.
Подкрепям това поведение на Путин.
— Нашият президент е реално много популярен човек. Учениците просто пищят от възторг след минутна среща с него.
«Аз го докоснах», пише Андрей Варкентин — Путин много ни изненада. Напълно внезапно излезе при тълпата. Това не беше планирана постъпка.
Дори Песков се побърка, а още повече охраната.
Самият аз не бих повярвал на тази история, ако не бях видял всичко това с очите си. Между другото, момичетата са забавни. Не искаха отначало да дават видеото. Било безценно и само за тях.
Дори не искаха да коментират пред камерите.


0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1