Неприятно разкритие за момчето, блъснато от майката на убиеца на ...
На 2 октомври 2015 г. малко преди полунощ бизнесдамата Десислава Николова удря джипа си в автомобила на 19-годишно момче. Това момче е Станил от Стара Загора. Виновното возило е същото, което на Великден удари фатално колата на журналиста Милен Цветков, информира bTV. Тогава зад волана беше синът на Николова – Кристиан Николов.
При инцидента отпреди 5 години шофьорката обяснила, че пътят бил мокър, джипът поднесъл и тя карала с 50 км/ч. Другият шофьор твърди, че настилката била суха. Вследствие на удара момчето се оказало със счупена бедрена кост на крака. Няколко месеца не можел да ходи. 
5 години след катастрофата раната остава отворена. Няма желание да говори – нито той, нито майка му. Според дядото на младия мъж „държавата е виновна за катастрофата“.
Според анонимен очевидец на станалата преди 5 години катастрофа обаче, джипът тогава също е бил шофиран от непълнолетния Кристиан, който е бил още ученик в столичната немска гимназия. За да спаси синчето си майката начаса дотичала на мястото на произшествието, като се споразумели с потърпевшия тя да го обезщети подобаващо, а той да твърди пред съда, че тя го е ударила с джипа. Впоследствие извикали полиция и съшитата с бели конци версия проработила и всъда.
2 години след инцидента Софийският районен съд признава за виновна Десислава Николова. Заради чисто съдебно минало е глобена с 1000 лв.
След граждански иск в СГС застрахователят заплаща обезщетение от близо 38 000 лева на пострадалия Станил.
Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1