Министърът на здравеопазването на Белгия заяви, че забранява „несъществените“ сексуални дейности, в които участват повече от трима човека. Причина за решението й е силно заразният коронавирус, съобщава World News Daily Report. 
Де Блок заяви, че е била принудена да действа дръзко, тъй като Белгия има славата на „европейска столица на пиенето на бира и груповия секс.
„Белгия е столицата за пиене на бира и масово правене на групов секс в Европа, ако не и в света. Ние като нация трябва да се справим с тази ситуация “, обяви Де Блок в парламента.
Тя забрани всички сексуални дейности на трима или повече души, след като миналата седмица „коронавирус парти“ се е превърнало в масова оргия с 500 човека, от които 380 са се заразили със смъртоносната инфекция.
„Размяна на съпруги, тройките и оргиите с по шест, петдесет, сто или повече души не са разрешени, докато заразата не изчезне“, обяви тя в парламента.
Министърът на здравеопазването Де Блок не забрани сексуални практики за едно или две лица, като мастурбация, анален или орален секс.
Превод: БЛИЦ

1 коментар:

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1