Дело като дело. Всеки има право на защита. Пряк умисъл няма в катастрофа. Това заяви адвокат Константин Симеонов, защитникът на майката на Кристиан Николов - Десислава. Припомняме, че Кристиан уби журналиста Милен Цветков в жестока катастрофа в София. Стана ясно, че Николов е бил на коктейл от четири вида наркотици. 
"Доста експерти се изказаха, вече дори определиха скоростта на джипа. Не коментирам нарушенията на пътя - те са факт. Обстоятелствата ще се решат от съда", каза още той в сутрешния блок на БТВ. 
"Наблюдаваме интересен феномен в обществото - искаме справедлив процес, но всъщност искаме линч. Факт е, че доста от катастрофите след употреба на алкохол завършват с условни присъди", разкри адв. Симеонов. 
"Майката на Кристиан си е у дома - под парична гаранция, която ще обжалваме. Кристиан и майка му не са разговаряли след катастрофа. Видяха се веднъж на мярката през скайп", заяви адвокатът на Десислава Николова.
"Колата, с която е станала катастрофа, е под собственост на фирмата на Десислава Николова. Джипът не е скъп - на 7 години е и не е закупен нов. Този модел джипове сега са като жигулите навремето. Кристиан е имал собствен автомобил и не се знае защо е взел колата на майка си. Автомобилът е бил в двора на къщата на семейството, а ключа е бил в дома им. Майката е заминала за провинцията с личния си автомобил. Вие криете ли ключовете за колата си в сейф у вас?. Аз не", коментира адв. Симеонов.
 "Много пресилено казано, но може и да се каже, че автомобилът е бил взет. Талонът за колата е бил в чантата на г-жа Николова - извън София. Смятам, че Николова няма съпричастност в престъплението. Категорично и не е знаела, че Кристиан е употребявал наркотици", разкри автокат Константин Симеонов.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1