Милен Цветков беше от най-свободните и критични журналисти в момента в България.
Той открито изказваше мнението си във Фейсбук, въпреки репресиите от страна на прокуратурата срещу свободното слово.

„Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят!“, написа той при заповедта на Ананиев за задължително носене на маските.

„Криза е! А кризата легитимира насилието и насилниците се нуждаят от кризата за да практикуват необезпокоявано насилие.“ цитат от статията на психиатъра Владимир Сотиров поставена по долу.“, пище Цветков. „Не мога да повярвам, че множество интелигентни хора, чиито мнения виждам тук изобщо не разбират какво се случва! Снимката е от бюро по труда Младост. Много често минавам покрай това в Стрелбище, където положението е същото – десетки хора наредени на опашка всеки ден! Истината няма партийна принадлежност, не го забравяйте!“

Последното предаване на Милен Цветков  е за мегаскандала с лъжата на щаба на Мутафчийски за медицинските консумативи от Дубай.

 Щабът излъга, че са докарани от Обединените арабска емирства 15 тона медицински консумативи“, разкриха журналисти от „Бивол“.

 Преди дни „Биволъ“ разкри, че обявените от правителството 15 тона медицински консумативи, които България е получила на бартер от ОАЕ, са основно фурми. „Оказа се, че не са 15 тона, а 69 000 маски, 49 000 ръкавици, дезинфектанти, от които нямаме нужда, а останалите 12 тона са фурми. Изнесли сме 32 тона месо, а получаваме малко маски и 12 тона фурми“, обясни Атанас Чобанов.

Двете фирми, организирали износа на българските стоки са „Интръст“ на Делян Пеевски и старозагорската фирма „Градус“, с която в миналото е имала бизнес отношения земеделската министърка Десислава Танева


Според него има много въпроси, свързани с този бартер, включително и защо изобщо се е стигнало до него и защо се е наложило министърът на икономиката Емил Караниколов да придружи пратките и сега да е под карантина. Екипът на „Биволъ“ смята, че до сделката се е стигнало заради дипломатически гаф, свързан с Васил Божков.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1