“Out” е деветминутно филмче, което дебютира в платформата за стрийминг „Дисни+“ миналият петък. В лентата се разказва история на млад мъж на име Грег, който изпитва затруднения да каже на родителите си, че е гей. Разговорът с тях обаче е наложителен, тъй като младежът планира да се премести да живее с приятеля си Мануел.

 Хомосексуализмът вече не е тема табу дори сред подрастващите. Доказва го решението на студио “Пиксар”, което пусна първата анимация за деца, в която главен герой е именно хомосексуален мъж.

“Out” е  деветминутно филмче, което дебютира в платформата за стрийминг „Дисни+“ миналият петък. В лентата се разказва история на млад мъж на име Грег, който изпитва затруднения да каже на родителите си, че е гей. Разговорът с тях обаче е наложителен, тъй като младежът  планира да се премести да живее с приятеля си Мануел.
Както в повечето анимации, така и тук не липсва магия. Грег се превръща в куче, което се опитва да скрие всички доказателства за връзката си с Мануел, но бързо осъзнава, че това не е правилно и трябва да разкрие същността си пред майка си и баща си.
Припомняме, че в предишни филми на студиото като „Играта на играчките 4“ и „Търсенето на Дори“ има споменаване за хомосексуални герои, но това е първата анимация, която поставя за главен герой гей.
 Източник: eurocom.bg
Прочетете още:

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1