"Когато видя как събарят този хотел, тогава ще отида да почивам на нашето Черноморие... и никакви ваучери и карантини няма да променят решението ми!" Мирослав Тошев


Става въпрос за направената от птичи поглед снимка на комплекс "Оазис ВИП клуб", разположен в Слънчев бряг на.... самата плажна ивица, на няколко метра от морето.
Комплексът е собственост на "Галакси инвестмънт груп" ООД, собственост на Антон Щерев и Атанас Петров, по-известни в публичното пространство като основателите на "Винпром Пещера" или направо "пещаците".

"Oasis VIP Club е разположен в Слънчев бряг, с прекрасен изглед към морето и стария град на Несебър. Уникалното съчетание между перфектна локация, архитектура и интериор го е  превърнал в неповторимо място за почивка и прекарване на свободното време", рекламира сама хотелския си комплекс "Галакси".
В booking.com пък "Оазис" е описан така: "Това място за настаняване е на 1 минута пеша от плажа. Комплекс Апартаменти Оазис ВИП клуб се намира до плажа в Слънчев бряг". Въпреки че видимо се намира на самия плаж.
А самият хотел използва морския пясък за терасите си.
В историята около построяването на "Оазис" има и едно разпореждане на ДНСК за събаряне, което обаче мина през съда и бе отменено.
За сравнение, ако решите да разпънете палатка на "Корал", съдът може да ви глоби с 300 лева. Както се случи преди няколко дни с музиканта Васил Гюров.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1