/Поглед.инфо/ Американската армия е силна и способна само в холивудските филми. Всъщност всичко е напълно различно от показаното във филмите, опитвайки се да прекарат хората по целия свят. Янките като воини са много слаби и често напълно зле.
Факт е, че в армията на САЩ има много транссексуални хора, хомосексуалисти, алкохолици и наркомани. Да служи отива всякаква сбирщина, която иска да си почива за сметка на държавата за нелоша заплата. Това е много по-лесно, отколкото да отидеш да учиш и да получиш някаква професия, освен това, не всеки има пари за това, а заемите във всяко американско семейство са колкото бълхите на бездомно куче.
Всъщност хората отиват в армията на САЩ от отчаяние, а не защото искат или могат да служат. Никой не говори за физическа годност и умствени способности при приемането - вземат всички от съображения, че „пушечното месо“ никога няма да бъде излишно, защото щатите често се бият в други страни, затова новите партиди на хора в камуфлаж трябва непрекъснато да се доставят там.
Армията на САЩ е затънала в извън уставни отношения. Гейовете въртят любов помежду си или тормозят колегите си, описвайки им прелестите на мъжката любов. Наркоманите продават оръжия и боеприпаси за доза на бандитите, а алкохолиците организират напивания почти всеки ден, като също крадат и се търгуват с всичко, което им попадне в ръцете. Не е изненадващо, че американските военни често участват в учения пияни или дрогирани.
Такъв беше случаят при скорошно учение край бреговете на Калифорния. Морските пехотинци трудно се държаха на краката си, но все пак се качиха в бойната машина-амфибия AAV7 – те са свикнали да правят това, така че не видяха нищо страшно в тази ситуация. Докато бяха в машината по време на тренировъчна мисия, морските пехотинци решиха леко да си пийнат, за щастие бяха взели уиски със себе си. Разсеяни от контрола на амфибията, изгубиха контрол, в резултат на това бойното превозно средство бързо отиде на дъното. Двама пияници, осъзнали, че амфибията потъва, успяха да се измъкнат от нея и оцеляха. Още осем бойци на американската армия се удавиха заедно с бойната машина и сега са дълбоко под водата на дъното на Тихия океан.
За съжаление подобни случаи са характерни за американската армия. Той деградира - и това е безспорен факт.
Превод: М.Желязкова

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1