Подписка с настояване да бъде изселена собственичка на местна кръчма заради развратното й поведение набира скорост в казанлъшкото село Копринка. По думите на кмета Кенан Саид капката на търпението срещу 47-годишната Веска Д. преляла, когато тя си харесала 12-годишно момиченце и започнала усилено да го ухажва и отрупва с ласки.

Кръчмарката отдавна била „на другия бряг“, но докато съжителствала с жена на нейната възраст местните проявявали разбиране, споделя селският първенец, който се чуди на коя инстанция да се моли заведението да бъде затворено, а собственичката му пратена да си търси жертвите някъде другаде.

Историята с блудствените действия на Веска Д. спрямо петокласничката датирала още от есента на м.г., когато момиченцето било вплетено в мрежата на кръчмарката с подаръци: закуски, питиета, цигари и разходки из околностите с лек автомобил.

В крайна сметка се стигнало да задържането на дамата и повдигане на обвинение по чл.157 ал.3 вр. ал.1 вр. чл.26 ал.1 от НК за действия на полово удоволетворяване с малолетно лице от същия пол, което е поставено в условията на зависимост.

Преди това на Веска Д. било връчено предупреждение да не приближава дома на избраната от нея жертва, но това не попречило на кръчмарката да продължи набезите си. На няколко пъти петокласничката бягала от дома си, за да отиде при „леличката“, хората от селото се боели , че таткото няма да издържи и ще тръгне да се саморазправя.

Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1