Разследват смъртта на 18-годишна студентка в Бразилия. Младата жена е припаднала и починала, докато прави секс под душа със съпруга си, съобщава "Дейли Мейл".

Полицията в страната съобщава, че Витория Коста де Кастро, която има 2-месечен син, е правила секс с 19-годишния си съпруг в спалнята, преди той да отиде под душа и да я покани да се присъедини към него. Съпругът на починалата е разказал, че докато те отново правили любов, Витория е въздъхнала дълбоко и след това припаднала в ръцете му. Той веднага се обадил на тъста си, който се втурнал към къщата, пише Блиц.

Спешните служби били извикани в дома на двойката, но младата майка била вече мъртва, когато парамедиците пристигнали.

Според медиците Витория Коста де Кастро не е имала следи от насилие, а според семейството ѝ нито е пушила, нито е пила, нито е взимала наркотици. Не е имала здравословни проблеми.

Полицията е започнала разследване на трагедията, но според лекарите предварителните доказателства сочат, че Витория е починала от аритмия, която се случва, когато сърцето започва да бие неравномерно - твърде бързо или твърде бавно.

Медиците смятат, че сексуалната активност е станала причина сърцето на Витория да бие учестено, което да доведе до повишаване на кръвното ѝ налягане и преумора на дробовете.


0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1